fbpx
Innovex Home Fitness
 • 0
 • Service en onderhoud

  Innovex Home Fitness biedt met trots service aan via onze eigen gekwalificeerde servicemonteurs, die samenwerken met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke technici, namens de merken die wij leveren.

  Naar het serviceformulier

  Snelle hulpverlening

  Waar u zich ook in Nederland of België bevindt, wij streven ernaar om een technicus zo snel mogelijk ter plaatse te hebben na het melden van een fout.
  Naar het serviceformulier

  Innovex Home Fitness Servicebus

  In heel Nederland en België

  We beschikken over een ervaren team van monteurs in Nederland en België. Op die manier proberen we er zo voor te zorgen dat uw fouten tijdig worden opgelost, waar u dan ook zit. We zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  We houden onderdelen bij van de huidige en vorige generaties van elke machine die we verkopen. Op die manier kunnen we uw garantieaanspraken zonder vertraging uitvoeren.

  Naar het serviceformulier

  Expert ondersteuning

  Als u een probleem tegenkomt of een vraag hebt over alles wat met het onderhoud van uw apparatuur te maken heeft, staat ons serviceteam klaar om u te helpen. Ons interne serviceteam is getraind volgens dezelfde normen als onze monteurs. Daarom kunnen ze ondersteuning bieden voor vele fouten waarvoor geen onderdelen nodig zijn.

  U kunt storingen melden door een melding per e-mail te verzenden of u kunt bellen om te zien of het team u kan helpen via de telefoon. U kunt onze serviceafdeling bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur via +31 (0)10 – 59 26 774.

  Naar het serviceformulier

  Office