fbpx
Innovex Home Fitness
 • 0
 • Contact

  Innovex Home Fitness

  Direct contact opnemen

   Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze fitnessproducten en diensten? We horen graag van u! Bij Innovex Home Fitness streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden en uw fitnesservaring te verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de onderstaande methoden:

   Klantenservice:

   Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon op 010 – 59 26 774 tijdens onze kantooruren. We staan klaar om u te helpen met productinformatie, bestellingen, leveringen en meer.

   E-mail:

   Als u liever schriftelijk contact wilt opnemen, kunt u ons een e-mail sturen op info@innovexhomefitness.nl. Ons team zal uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.

   Social Media:

   Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen. U kunt ons vinden op Facebook, Instagram en YouTube.

   Bij Innovex Home Fitness geloven we in de kracht van persoonlijk contact en zijn we er trots op om u te ondersteunen bij elke stap van uw fitnessreis. Of u nu vragen heeft over ons assortiment, advies nodig heeft bij het kiezen van het juiste apparaat of gewoon wilt delen hoe uw training verloopt, we staan klaar om naar u te luisteren.

   Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Innovex Home Fitness uw partner kan zijn in gezondheid en welzijn.