fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Contact

    Innovex Home Fitness

    Direct contact opnemen

      Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze fitnessproducten en diensten? We horen graag van u! Bij Innovex Home Fitness streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden en uw fitnesservaring te verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de onderstaande methoden:

      Klantenservice:

      Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon op 010 – 59 26 774 tijdens onze kantooruren. We staan klaar om u te helpen met productinformatie, bestellingen, leveringen en meer.

      E-mail:

      Als u liever schriftelijk contact wilt opnemen, kunt u ons een e-mail sturen op info@innovexhomefitness.nl. Ons team zal uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.

      Social Media:

      Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen. U kunt ons vinden op Facebook, Instagram en YouTube.

      Bij Innovex Home Fitness geloven we in de kracht van persoonlijk contact en zijn we er trots op om u te ondersteunen bij elke stap van uw fitnessreis. Of u nu vragen heeft over ons assortiment, advies nodig heeft bij het kiezen van het juiste apparaat of gewoon wilt delen hoe uw training verloopt, we staan klaar om naar u te luisteren.

      Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Innovex Home Fitness uw partner kan zijn in gezondheid en welzijn.