fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Vloermat (140 x 80cm)

    Artikelnummer: 7929.650 Categorieën: , , ,

    49,- incl. BTW

    SKU: 7929.650
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Merk

    Soort Apparatuur

    Fitness Accessoires

    De Kettler vloermat (140 x 80 cm) is meer dan alleen een accessoire voor je fitnessruimte; het is een essentiële partner voor je fitnessapparatuur en workouts. Deze duurzame en functionele vloermat biedt talloze voordelen die bijdragen aan een effectieve en aangename trainingservaring. Of je nu thuis traint of in een sportschool, de Kettler vloermat is een slimme investering voor het behouden van de kwaliteit van je vloer en het optimaliseren van je trainingen.

    Bescherming van Je Vloer:

    Een van de belangrijkste voordelen van de Kettler vloermat is het vermogen om je vloer te beschermen tegen de impact en wrijving die fitnessapparatuur kan veroorzaken. Plaats de mat onder je cardio-apparaten, krachtapparatuur of losse gewichten en voorkom krassen, deuken en beschadigingen aan je vloer. Dit is vooral belangrijk als je traint op een houten vloer, tegels of andere kwetsbare oppervlakken.

    Stabiliteit en Veiligheid:

    De antislip-eigenschappen van de Kettler vloermat bieden extra stabiliteit en veiligheid tijdens je workouts. Hierdoor blijven je fitnessapparatuur en jijzelf stevig op hun plaats, zelfs tijdens intensieve oefeningen. Dit vermindert het risico op uitglijden of verschuiven, wat kan leiden tot ongelukken en blessures.

    Geluidsabsorptie:

    Fitnessapparatuur kan geluid en trillingen veroorzaken die storend kunnen zijn voor jezelf en anderen in huis. De Kettler vloermat fungeert als een geluidsbuffer, dempt het lawaai en minimaliseert trillingen. Dit maakt het mogelijk om te trainen zonder anderen te storen, en biedt een rustigere en meer ontspannen trainingsomgeving.

    Eenvoudig Onderhoud:

    De Kettler vloermat is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het materiaal is gemaakt van 100% gebreide polyesterstof met een vinyl coating die kan worden behandeld met reinigings- en ontsmettingsmiddelen.

    Veelzijdig Gebruik:

    De vloermat is niet alleen geschikt voor fitnessapparatuur, maar kan ook dienen als een comfortabele ondergrond voor stretching, yoga en andere vloeroefeningen. Hierdoor wordt de veelzijdigheid van je trainingsruimte vergroot en kun je verschillende soorten workouts comfortabel uitvoeren.

    In samenvatting, biedt de Kettler vloermat een reeks voordelen die zowel je fitnessapparatuur als je trainingservaring verbeteren. Met bescherming voor je vloer, stabiliteit, geluidsabsorptie en eenvoudig onderhoud, is deze vloermat een slimme investering voor wie waarde hecht aan comfort, veiligheid en duurzaamheid tijdens het trainen. Optimaliseer je fitnessruimte met de Kettler vloermat en geniet van zorgeloze en effectieve workouts.

    Geschikt voor o.a. de volgende producten: RIDE 100, AVIOR M, AVIOR P, RIDE 300, TOUR 300, TOUR 400, TOUR 600, TOUR 800, GIRO E, NOVA M, NOVA P, OPTIMA 100, OPTIMA 200, OPTIMA 400, HOI SPEED GREY, HOI SPEED STONE, HOI SPEED BVB, HOI SPEED EUCALYPTIS

    Bekijk ook de andere Fitness Accessoires van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • Dikte 6,4 mm
    • Gewicht ca. 1,96kg
    • Vochtig uitwasbaar
    • Bestand tegen reinigings- en ontsmettingsmiddelen
    • Slijtvast dankzij speciaal getest en verdicht oppervlak