fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Vario Bench

    Artikelnummer: EQ1053-100 Categorieën: , , ,

    199,- incl. BTW

    SKU: EQ1053-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Uitverkocht

    Merk

    Soort Apparatuur

    Bankjes

    De Kettler Vario Bench staat symbool voor veelzijdigheid, comfort en duurzaamheid in de wereld van krachttraining. Of je nu je spieren wilt versterken, je lichaam wilt vormgeven of je algehele fitheid wilt verbeteren, deze verstelbare trainingsbank biedt de ideale basis voor een breed scala aan oefeningen. Ontdek hoe de Kettler Vario Bench jouw fitnesservaring naar nieuwe hoogten kan tillen.

    Veelzijdige Trainingsmogelijkheden:

    De bank is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel beginners als ervaren krachtsporters. Dankzij de verstelbare rugleuning en zitting kun je de hoeken aanpassen voor verschillende oefeningen, zoals bankdrukken, schouderpers, beenoefeningen en meer. Hierdoor kun je je hele lichaam effectief trainen en variatie aanbrengen in je workouts. Kies tussen 6 verschillende trainingsposities en 2 zitposities.

    Stevig en Duurzaam Ontwerp:

    Kettler staat bekend om zijn kwaliteitsvolle fitnessapparatuur en de Vario Bench is geen uitzondering. Gebouwd met stevige materialen en een robuust frame, is deze trainingsbank bestand tegen intensief gebruik en biedt hij stabiliteit en veiligheid tijdens je trainingen.

    Ergonomisch Comfort:

    Comfort is een belangrijk aspect van elke trainingsbank en de Kettler Vario Bench stelt niet teleur. De zitting en rugleuning zijn ontworpen om je lichaam goed te ondersteunen tijdens verschillende oefeningen, waardoor je vermoeidheid minimaliseert en de kans op blessures vermindert. Dit zorgt voor een aangenamere en effectievere trainingservaring.

    Compact en Ruimtebesparend:

    De Vario Bench is ontworpen met het oog op ruimtebesparing. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de bank op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Dit is vooral handig voor thuisfitnessruimtes waar ruimte kostbaar is. Activeer de wielen van de trainingsbank en vervoer hem moeiteloos naar de plaats van uw keuze.

    Combineer met andere Apparatuur:

    De Kettler Vario Bench kan naadloos worden gecombineerd met andere fitnessapparatuur, zoals de Kettler Vario Dumbbell Select 55, om je trainingsmogelijkheden verder uit te breiden. Hierdoor kun je je workouts aanpassen aan jouw fitnessdoelen en voorkeuren.

    In conclusie, de Kettler Vario Bench is een waardevolle aanvulling voor elke fitnessruimte, of het nu thuis is of in een sportschool. Met zijn veelzijdige trainingsmogelijkheden, duurzaam ontwerp, ergonomisch comfort en ruimtebesparende eigenschappen, biedt deze trainingsbank alles wat je nodig hebt voor een complete en doelgerichte krachttraining. Bereik je fitnessdoelen op een comfortabele en effectieve manier met de Kettler Vario Bench.

    Beknopte specificaties

    De upgrade voor uw home gym, de multifunctionele halterbank! Individueel instelbaar, compact en mobiel. De Vario Bench is de optimale voorwaarde voor uw training met de Vario Dumbbells Select 55.