fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Ride 300 R

    Artikelnummer: HT1007-100 Categorieën: , ,

    1.099,- incl. BTW

    SKU: HT1007-100
    Beschikbaarheid: 1 tot 5 werkdagen

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Ligfietsergometers

    De Kettler RIDE 300 R hometrainer biedt u een training die net zo individueel is als uw eisen aan gezonde lichaamsbeweging. Met vele handige functies ondersteunt deze zittende hometrainer u bij elke seconde van uw training.
    De RIDE 300 R biedt het volledige comfort van zijn categorie: Met de verstelbare zitting, de hoge rugleuning en een gelijkmatig vloeiende stapkwaliteit blijven zelfs langere trainingen zacht en ontlastend voor de gewrichten. De lage instap wordt vooral gewaardeerd door mensen met beperkte mobiliteit en oudere sporters. Het grote display van hoge kwaliteit geeft u altijd een volledig overzicht van uw prestatieparameters, zoals afstand, rijtijd, snelheid, RPM of hartslag.

    10 programma’s brengen variatie in uw training, inclusief een aangepaste hartslagtraining. Maar ook daar zijn de grenzen nog lang niet bereikt – via een editor kunt u de routines ook individueel aan al uw wensen aanpassen.

    Als je ambitieus bent, kun je ook de trainingsapp Kinomap via Bluetooth aansluiten en met veel gelijkgestemden tracks over de hele wereld rijden.

    Bovendien biedt de Kettler RIDE 300 R de gebruikelijke solide constructie van de Kettler apparaten en maakt indruk met een onopvallend, zeer aantrekkelijk design. Met de RIDE 300 R heeft u een sterke en zeer functionele machine die u blijvend plezier zal geven!

    Beknopte specificaties

    • hoogwaardige en gebruiksvriendelijke trainingscomputer
    • gezondheid in beeld dankzij weergave van de huidige hartslagzone
    • veel trainingsprogramma’s incl. een hartslag georiënteerd programma
    • gebruikersprofielen waarmee vijf personen hun resultaten kunnen opslaan
    • verstelbare stoel en lage instap