fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Regatta 500

    Artikelnummer: RO1031-100 Categorieën: , ,

    1.499,- incl. BTW

    SKU: RO1031-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Roeiers

    Dankzij de fascinerende Hydropower geeft de Kettler REGATTA 500 roeimachine u een absoluut realistisch roeigevoel: door de authentieke waterweerstand hebben de bewegingen hetzelfde gevoel als echt roeien op water. Hoe intensiever je de roeislag uitvoert, hoe hoger de weerstand.

    Het ergonomische handvat ontlast uw polsen, terwijl u bijna al uw spieren op gang brengt, kracht en uithoudingsvermogen traint. 8 prestatiewaarden, van totale tijd tot slagen per minuut tot verbrande calorieën, worden in real time op het display weergegeven. En de geïntegreerde Bluetooth-interface verbindt u eenvoudig met de Kinomap-app of met een externe hartslagmeter.
    De REGATTA serie is mede-ontwikkeld door professionele roeiers. Daarom is de geoptimaliseerde zithoogte bijzonder geschikt voor sporters die de voorkeur geven aan een gemakkelijke instap. De robuuste, extra lange aluminium stang maakt de training comfortabel en gemakkelijk, zelfs voor mensen met wat meer lichaamslengte. En ook de REGATTA 500 is een chique blikvanger met zijn modern dynamisch lusdesign in industriële look. Niettemin kan hij snel verticaal worden gekanteld en ruimtebesparend worden opgeborgen met transportwieltjes.
    Met de Kettler REGATTA 500 kunt u net zo duurzaam en comfortabel trainen als op het water!

    Bekijk ook de andere Roeimachines van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • precieze aluminium duorail voor een bijzonder soepele roeibeweging en extra lange geleiding voor mensen tot 2 m lang
    • geoptimaliseerde ergonomie met een hoge zitpositie, gecontroleerd door professionele roeiers
    • trainingscomputer met duidelijk LC-display, permanent display voor 8 trainingswaarden en eenvoudige bediening met één druk op de knop
    • ingebouwde transportwielen, kunnen worden verhoogd om ruimte te besparen