fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Nova P

    Artikelnummer: CT1020-100 Categorieën: , ,

    849,- incl. BTW

    SKU: CT1020-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Crosstrainers

    De Kettler Nova P crosstrainer is een veelzijdig fitnessapparaat dat je uitnodigt om op een plezierige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. Met zijn uitgebalanceerde ontwerp, gebruiksvriendelijke functies en soepele beweging, biedt deze crosstrainer een complete cardio-workout die je lichaam uitdaagt en versterkt. Of je nu je uithoudingsvermogen wilt vergroten, calorieën wilt verbranden of gewoon actief wilt blijven, de Kettler Nova P staat klaar om je te begeleiden.

    Met de Kettler NOVA P crosstrainer traint u net zo effectief als met variatie. U kunt kiezen uit 12 verschillende trainingsprogramma’s en 16 weerstandsniveaus – zodat elke gebruiker het juiste niveau vindt.

    De boordcomputer slaat vier gebruikersprofielen voor u op. Zo wordt de NOVA P een fitnesstoestel voor uw hele gezin. Iedereen kan het toestel en het opstapoppervlak gemakkelijk aanpassen aan zijn eigen lichaamsgrootte. Met de gebruikelijke Kettler merkkwaliteit is het apparaat absoluut stabiel en robuust. Het bewegingsverloop is zeer rustig, zodat u altijd ongestoord kunt genieten van een begeleidend amusementsprogramma. En met de transportwieltjes kunt u uw crosstrainer overal naartoe duwen waar u wilt trainen.

    De NOVA P brengt u flexibel en effectief op gang!

    Bekijk ook de andere Crosstrainers van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • 12 trainingsprogramma’s en 16 weerstandsniveaus voor gevarieerde workouts
    • hartslag georiënteerd programma
    • geheugen voor vier gebruikersprofielen
    • stil en aangenaam motorgestuurd magneetremsysteem
    • 14 kg vliegwielmassa