fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Fitmaster

    Artikelnummer: MG1041-100 Categorieën: , ,

    1.099,- incl. BTW

    SKU: MG1041-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Uitverkocht

    Merk

    Soort Apparatuur

    Kracht Apparatuur, Krachtstation

    De Kettler Fitmaster home gym is een veelzijdig fitnessapparaat dat je in staat stelt om een volledige workout uit te voeren in het comfort van je eigen huis. Met zijn robuuste constructie, uitgebreide oefenmogelijkheden en hoogwaardige functionaliteit, biedt de Fitmaster een complete fitnesservaring die geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. Ontdek hoe je met de Fitmaster aan kracht, spiermassa en algehele fitheid kunt werken.

    Het Kettler FITMASTER krachtstation maakt het u supergemakkelijk om te beginnen met fitnesstraining. Met 21 krachtoefeningen kunt u verschillende spiergroepen over het hele lichaam trainen. De 60 kilo weerstand kan worden geselecteerd in stappen van 5 kilo – zodat u gemakkelijk aan de slag kunt, maar ook uzelf kunt uitdagen. Je traint altijd op je eigen persoonlijke niveau voor je individuele fitness doelen. De drie rugkussens en de zithoogte zijn verstelbaar, zodat u altijd de ideale houding kunt aannemen.

    De FITMASTER heeft een vlinder-, bankdruk-, lat pulley-, leg curl- en cable pulley-apparaat, waarmee u een gevarieerde spiertraining kunt volgen. Tot de standaarduitrusting behoren een latissimusstang, hand- en voetriemen, en een biceps-tricepsstang die extra oefeningen mogelijk maakt.

    Omdat het slechts twee meter hoogte inneemt, kan dit krachtstation in solide Kettler-kwaliteit ook handig worden geplaatst in lage ruimtes zoals de kelder.

    Met de Kettler FITMASTER heeft u uw ideale machine voor een regelmatige spiertraining!

    Bekijk ook de andere krachtstations van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • optimaal voor beginners
    • gevarieerde krachttraining voor verschillende spiergroepen
    • Inclusief 60-kg gewichtsblok
    • voor 21 krachtoefeningen
    • verstelbare zitting en rugleuning