fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Elipso P

    Artikelnummer: CT1018-100 Categorieën: , ,

    999,- incl. BTW

    SKU: CT1018-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Crosstrainers

    De Kettler ELIPSO P crosstrainer is de perfecte combinatie van gewrichtsvriendelijke oefeningen en opwindende afwisseling.

    De voorwielaandrijver in een aantrekkelijk design overtuigt met vele functies. 12 programma’s – waaronder een voor hartslagtraining – en 16 weerstandsniveaus stellen u in staat te trainen op uw individuele fitness- en dagelijkse vormniveau. U kunt uw prestaties op elk moment volgen, en ELIPSO P kan ook vier verschillende gebruikersprofielen opslaan voor het hele gezin op lange termijn. Zowel grote als kleine atleten kunnen hier comfortabel trainen.

    De crosstrainer kan in een veelheid van details precies voor u worden afgesteld. Zelfs het display kan worden gekanteld, zodat u altijd een oogje kunt houden op de weergave van de zeven prestatieparameters. Daarnaast wordt uw polsslag gemeten door handsensoren, een oorclip of optioneel een borstband.
    Je hoeft geen comfort op te offeren: De gebogen armhendels bieden veel verschillende greepmogelijkheden en de elliptische trapbeweging met 18 kilo vliegwielmassa zorgt voor een bijzonder aangenaam en zacht bewegingsverloop.

    De Kettler ELIPSO P is uw voortrekker voor holistische en gezonde thuissporten.

    Bekijk ook de andere Crosstrainers van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • Frontwheeler voor een hele lichaamstraining die de gewrichten ontziet
    • 18 kg vliegwielmassa en gemotoriseerd magnetisch remsysteem
    • kogelgelagerde draaikoppelingen voor een soepele beweging
    • geheugen voor 4 gebruikersprofielen
    • handpuls sensoren