fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Avior P

    Artikelnummer: HT1003-100 Categorieën: , ,

    499,- incl. BTW

    SKU: HT1003-100
    Beschikbaarheid: Op aanvraag

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Hometrainers

    De Kettler AVIOR P geavanceerde hometrainer is uw betrouwbare metgezel voor elke vorm van training. Met zijn uitgebreide reeks trainingsprogramma’s en weerstandsniveaus zullen zowel beginners als meer ambitieuze sporters hun eigen tempo vinden. Er is gegarandeerd voor elk wat wils tussen de 12 programma’s, dus je fitnessniveau doet er niet toe. U kunt bijvoorbeeld trainen op een specifieke polsslag met het polsslaggestuurde programma – de weerstand wordt dan aangepast aan uw prestaties.

    Of u behoudt uw vrijheid en stelt eenvoudig uw persoonlijke weerstand in op de boordcomputer. 16 niveaus zijn beschikbaar. Uw profiel slaat alle belangrijke gegevens op, zodat u meteen kunt beginnen met trainen. Niet alleen die van jou, maar ook die van drie andere concurrenten en eventueel een gast. Niets houdt je dus tegen om deel te nemen aan een teamuitdaging. Het goede eraan: je meet alleen je eigen prestaties.

    Bovendien overtuigt de hometrainer met alle voordelen van de AVIOR-serie: een gelijkmatig trapgevoel, een polsslagsensor op het stuur en de absoluut stabiele constructie van het merk Kettler. Met zijn gevarieerde uitdagingen is de Kettler AVIOR P de perfecte hometrainer voor iedereen!

    Bekijk ook de andere Hometrainers van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • veel trainingsprogramma’s voor een gevarieerde training
    • 16 weerstandsniveaus voor elke gewenste intensiteit
    • vier profielen, zodat bv. de hele familie de resultaten kan opslaan
    • zeer aangenaam trapgevoel
    • gemakkelijk te gebruiken