fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Aquarower 500

    Artikelnummer: RO1032-100 Categorieën: , ,

    1.499,- incl. BTW

    SKU: RO1032-100
    Beschikbaarheid: 1 tot 5 werkdagen

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Roeiers

    De roeimachine Kettler AQUAROWER 500 laat bijna geen wens onvervuld voor een effectieve training van het hele lichaam.
    Dankzij het waterreservoir biedt het hoogwaardige toestel een absoluut realistisch roeigevoel. Daarnaast kunt u de weerstand gemakkelijk aanpassen via een eenvoudige knop over 4 niveaus, zodat u altijd op uw eigen prestatieniveau kunt trainen. Met zijn robuuste afwerking en de uiterst stabiele frameconstructie is het solide Kettler-apparaat zelfs bestand tegen de meest intensieve trainingen. Zelfs zwaardere personen zullen plezier beleven aan het toestel.

    De lichtlopende en wrijvingsarme rails en de drievoudige waaier met constante weerstand zorgen ervoor dat de beweging vloeiend blijft en er geen “dode hoek” is.

    U kunt alle acht belangrijke prestatieparameters in de gaten houden op de grote en gebruiksvriendelijke console, de watt- en calorie-informatie wordt exact bepaald door de weerstandsmodus. Daarnaast kan de hartslag worden gemeten met behulp van een borstband (niet meegeleverd) en wordt vervolgens op het apparaat weergegeven.
    Vele kleine doordachte details maken van de AQUAROWER 500 een optimale roeimachine voor u. De anti-slip zitting en de ergonomisch gevormde handgrepen met extra grip zijn absoluut betrouwbaar, zelfs bij sterke roeitrekken.

    Met de Kettler AQUAROWER 500 beschikt u over een slim ontworpen, hoogwaardig trainingsapparaat voor een authentiek roeigevoel!

    Bekijk ook de andere Roeimachines van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • robuuste frameconstructie, uiterst bestendig verwerkt
    • 4 verschillende weerstandsniveaus
    • drievoudige waaier zorgt voor directe en consistente weerstand tijdens de gehele roeislag
    • gladde en wrijvingsarme rails, perfect voor ambitieuze thuistraining
    • comfortabele, ergonomische zitting met gestructureerd anti-slip zitoppervlak
    • ergonomische handgreep met perfecte grip voor stevige roeislagen
    • grote, eenvoudig te bedienen console geeft permanent informatie over trainingsafstand, trainingstijd, slagfrequentie, totale afstand, calorieverbruik, watt, hartslag (optioneel)