fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Alpha Run 400

    Artikelnummer: TM1038-100 Categorieën: , ,

    1.799,- incl. BTW

    SKU: TM1038-100
    Beschikbaarheid: 1 tot 5 werkdagen

    Merk

    Soort Apparatuur

    Cardio Apparatuur, Loopbanden

    Met de loopband Kettler ALPHA RUN 400 is afwisseling in uw trainingsschema gegarandeerd. 32 verschillende programma’s dagen u precies volgens uw niveau uit. Ook bij hoge sportieve eisen blijft de loopband de gebruikelijke Kettler-stabiliteit behouden. De krachtige motor met 3 pk continuvermogen versnelt uw loopprestaties tot 20 km/h.

    In de cockpit kunt u alle trainingsgegevens in het oog houden, u hebt voldoende ruimte voor alle benodigdheden die u tijdens de training nodig hebt en de grote snelkeuzeknoppen op de handrails zijn binnen handbereik. Aan het eind krijgt u uw gemiddelde waarden van de huidige training te zien en kunt u ze opslaan in een van de vier profielen.

    Dankzij de energieteruggave van Kettler’s Energy Deck demping heb je een bijzonder aangename loopmodus die pezen, spieren en gewrichten ontziet.

    Met de Kinomap-app kunt u echte routes over de hele wereld lopen en de strijd aangaan met andere lopers. Uw mobiele apparaat is verbonden via Bluetooth, waardoor u ook een borstband kunt aansluiten voor hartslagmeting.

    Zoals alle toestellen van het merk KETTLER beschikt ook deze loopband over een noodstopsysteem, transportwielen, een soft-drop mechanisme voor plaatsbesparende opslag en pulssensoren op de handgrepen.

    Deze hoogtepunten van de Kettler ALPHA RUN 400 maken uw training op de loopband afwisselend en effectief, zelfs voor lange kilometerafstanden!

    Bekijk ook de andere Loopbanden van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • groot LCD-scherm
    • comfortabel, verend lopen Dubbele honingraat met energiekern
    • groot loopvlak, optimaal voor lange of snelle stappen
    • krachtige gelijkstroommotor met 3 HP continu vermogen
    • tot 20 km/u snelheid en 12 % helling
    • Child Protection Shield: extra voorziening aan de achterkant van de loopband die voorkomt dat mensen, dieren en voorwerpen onder de loopband worden getrokken