fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Push Up Bars

    Artikelnummer: EQ1050-500 Categorieën: , ,

    79,- incl. BTW

    SKU: EQ1050-500
    Beschikbaarheid: 1 tot 5 werkdagen

    Merk

    Soort Apparatuur

    Fitness Accessoires

    De Kettler Push Up Bars zijn een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel om je bovenlichaam te versterken en je kracht en stabiliteit te vergroten. De handgrepen van de Push Up Bars tillen uw push-up training naar een hoger niveau en zijn gemakkelijk voor de polsen. Het grotere bewegingsbereik werkt intensiever op de arm-, borst-, rug- en schouderspieren en levert sneller resultaten op. De ergonomische handgrepen garanderen een uitstekende grip, zelfs tijdens zweterige trainingen. De maximale belasting per geoliede notenhouten handgreep is tot 100 kg – tot 200 kg in totaal. De handvatten hebben antislipkussentjes aan de onderzijde om uitglijden te voorkomen, zelfs op gladde oppervlakken. Ontdek hoe deze compacte en draagbare tool je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

    Gerichte Spierversterking:

    De Kettler Push Up Bars zijn speciaal ontworpen om push-ups op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren. Met deze bars kun je dieper gaan tijdens je push-ups, wat resulteert in een grotere rek en een betere activering van je borstspieren, schouders en triceps.

    Verhoogde Intensiteit:

    Door gebruik te maken van de Kettler Push Up Bars verhoog je de intensiteit van je push-ups. Dit zorgt voor een grotere spieractivatie en helpt bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen in je bovenlichaam. Bovendien kunnen de bars je helpen om variaties van push-ups uit te voeren, zoals close-grip, wide-grip en diagonale push-ups.

    Verbeterde Polscomfort:

    Traditionele push-ups kunnen druk op je polsen uitoefenen, vooral als je op een harde ondergrond traint. De Kettler Push Up Bars heffen je handen van de grond, waardoor je polsen in een natuurlijkere en comfortabelere positie blijven tijdens de oefening. Dit minimaliseert het risico op ongemak en blessures.

    Compact en Draagbaar:

    De push-up bars zijn compact en licht van gewicht, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt meenemen naar de sportschool, op reis of gebruiken in je eigen huis. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een draagbaar fitnesshulpmiddel dat overal kan worden gebruikt.

    Veelzijdige Oefeningen:

    Naast push-ups kunnen de Push Up Bars ook worden gebruikt voor andere oefeningen, zoals dips en core workouts. Hierdoor kun je je bovenlichaamstraining diversifiëren en je fitnessroutine naar een hoger niveau tillen.

    Kortom, bieden de Kettler Push Up Bars een praktische en effectieve manier om je bovenlichaam te versterken en je kracht te vergroten. Met hun gerichte spierversterking, verhoogde intensiteit en draagbare ontwerp, zijn deze push-up bars een waardevolle aanvulling op je fitnessroutine. Versterk je bovenlichaam en werk aan een indrukwekkende kracht en stabiliteit met de Kettler Push Up Bars.

    Bekijk ook de andere Fitness Accessoires van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • Steunen met anti-slip pads
    • Handvatten van geolied walnotenhout
    • Betere training door ergonomische lichaamshouding
    • Hout uit duurzame bosbouw
    • Gemaakt in Oostenrijk