fbpx
Innovex Home Fitness
  • 0
  • Kettler Ab Wheel

    Artikelnummer: EQ1048-500 Categorieën: , ,

    59,- incl. BTW

    SKU: EQ1048-500
    Beschikbaarheid: 1 tot 5 werkdagen

    Merk

    Soort Apparatuur

    Fitness Accessoires

    De Kettler Ab Wheel is een eenvoudig maar effectief fitnesshulpmiddel dat is ontworpen om je kernspieren te versterken en je stabiliteit te verbeteren. De Ab Wheel biedt een krachtige manier om je buikspieren te trainen en een sterke kern op te bouwen. Ontdek hoe dit compacte hulpmiddel je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

    Kernversterking en Stabiliteit:

    Een sterke kern is van essentieel belang voor algehele kracht en stabiliteit. Met de Kettler Ab Wheel kun je je buikspieren, obliques en onderrugspieren gericht trainen. Deze oefeningen helpen niet alleen bij het ontwikkelen van een strakke en gedefinieerde buik, maar dragen ook bij aan een verbeterde houding en balans.

    Effectieve Beweging:

    Het ontwerp van de Ab Wheel is doordacht om de perfecte bewegingsbaan mogelijk te maken. Terwijl je het wiel naar voren rolt en terugtrekt, activeer je verschillende spiergroepen in je kern en bovenlichaam. Dit resulteert in een complete workout die kracht en uithoudingsvermogen opbouwt.

    Gebruiksvriendelijk en Draagbaar:

    De Kettler Ab Wheel is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen ingewikkelde installatie. Je kunt het gemakkelijk gebruiken in je eigen huis, de sportschool of zelfs buiten. Bovendien is het compacte formaat en het lichte gewicht van de Ab Wheel ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een draagbaar fitnesshulpmiddel.

    Aanpasbare Intensiteit:

    Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, de Ab Wheel biedt aanpasbare intensiteit. Door de diepte van de beweging te variëren, kun je de oefeningen aanpassen aan je eigen fitnessniveau en doelen.

    Bouw Functionele Kracht:

    Een sterke kern is niet alleen gunstig voor esthetiek, maar ook voor dagelijkse activiteiten en sportprestaties. Het versterken van je buikspieren en kernspieren draagt bij aan een betere stabiliteit en bewegingscontrole, wat je helpt bij alles van tillen tot sporten.

    Kortom, biedt de Kettler Ab Wheel een eenvoudige en effectieve manier om je kernspieren te versterken en je stabiliteit te verbeteren. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, aanpasbare intensiteit en focus op functionele kracht, is de Ab Wheel een waardevolle toevoeging aan je fitnessroutine. Investeer in je gezondheid en begin vandaag met het opbouwen van een sterke en stabiele kern met de Kettler Ab Wheel.

    Bekijk ook de andere Fitness Accessoires van Innovex Home Fitness.

    Beknopte specificaties

    • Antisliptape voor alle vloeren
    • Handvatten van geolied walnotenhout
    • Schijf gemaakt van essenhout
    • Hout uit duurzame bosbouw
    • Gemaakt in Oostenrijk